EPIRB, Navtex

Skupina McMurdo ima več kot 150 let izkušenj v razvoju in izdelavi elektronskih naprav namenjenih varnosti. Več kot 25% vseh EPIRB, PLB ali SART v obtoku tako v navtiki kot tudi v letalstvu in vojaških aplikacijah je od skupine McMurdo. McMurdo nudi globalno servisno mrežo po vsem svetu. Naše stranke so deležne podpore v 140 državah sveta. Infrastruktura pomembna za delovanje sistema za iskanje in reševanje pa je razvejana po celem svetu. Z nami ste varni.

Inženirji in dizajnerski team v McMurdu se drži etičnega načela, ki zahteva predanost k kvaliteti in sistematičnemu pristopu v proizvodnen procesu. Kar se odraža v prejetih akreditacijah in doseženih standardih: ISO 9001 in ISO 9100.
McMurdo velja v svetu za zanesljivo blagovno znamko, ki izpolnjuje stroge IMO SOLAS zahteve proizvajalcev telekomunikacijske opreme že od leta 1937. McMurdo blagovna znamka je sinonim za visoko kvaliteto, inovacije in varnost na morju od nekdaj.
McMurdo zagotavlja razvejano servisno mrežo tako distributerjev kot servisnih centrov po domalo vsem svetu. Naše stranke bodo vedno deležne podpore. Uporabniki McMurdo opreme se lahko obrnejo na kvalificirane prodajalce opreme v več kot 130 državah.

McMurdo EPIRB-i, SART-i, VHF ročne radijske postaje in NAVTEX-i so od samega začetka srce in podporni člen zahtevnega GMDSS standarda od začetka implementacije le tega v letu 1999 ter gonilna sila pri implementaciji AIS SART tehnologije.
McMurdo blagovna znamka je znana po svojih inovacijah na področju navtične industrije. McMurdo dvignil meje varnosti na morju z razvojem in izdelavo prvega kompaktnega osebnega javljalnika položaja – PLB (Personal Location Beacon) in nadaljeval trend z prvo AIS MOB napravo v letu 2012.
McMurdo je edini proizvajalec varnostne opreme, ki omogoča delovanje v celovitem sistemu zaščite in reševanja od začetka, pa do konca. McMurdo je razvil tako programsko kot tudi strojno opremo za infrastrukturo, katero uporabljajo za svojo koordinirano dejavnost centri za zaščito in reševanje po celem svetu.

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje