Generatorji, inverterji, polnilci

V PODJETJU STAL MAR d.o.o. VEMO KAKO POMEMBNA JE ELETKRIČNA ENERGIJA ZA NAŠE VSAKDANJE ŽIVLJENJE. ZARADI TEGA SMO SE ODLOČILI, DA NAŠIM STRANKAM PONUDIMO LE NAJBOLJŠE. SMO URADNI DISTRIBUTER ZA NIZOZEMSKO PODJETJE WHISPERPOWER, VODILNO EVROPSKO PODJETJE NA PODROČJU ENERGIJSKIH SISTEMOV.

Podjetje WhisperPower BV je bilo ustanovljeno leta 2007 s strani izkušenega teama strokovnjakov in se je hitro razvilo v zanesljivega dobavitelja energijskih sistemov, ki žanje uspehe po vsem svetu. Od Kitajske do Združenih držav, Monaca do Stavanger-ja, od Amsterdama do Santos Brasilia.

Produktna linija WhisperPower izdelkov se deli na produkte, ki so namenjeni uporabi v industriji kot tudi v pomorstvu, tako za profesionalno kot vsakodnevno uporabo. WhisperPower ponuja superiorno izbiro naprednih visoko-tehnoloških izdelkov, ki zadovoljujejo najvišje standarde. Od običajnih – prenosnih polnilcev za baterije do generatorjev s kapaciteto od 3,5 kVa do 200 kVa, hybridnih sistemov, solarnih sistemov in ustreznih komponent za sisteme po meri do inovativnih “All-In-One” gensetov. Poleg zgoraj navedenega nudimo tudi vse rezervne dele in organizirano servisno mrežo.

WhisperPower ponuja vse kar potrebujete za učinkovite, čiste in izjemno tihe energijske sisteme.

Njihov moto je: Pametne energijske rešitve v vsakem pogledu.