Generatorji

WHISPERPOWER – ZANESLJIVE REŠITVE ZA VSE POTREBE PO ELEKTRIČNI ENERGIJI

Podjetje WhisperPower BV je bilo ustanovljeno leta 2007 s strani izkušenega teama strokovnjakov in se je hitro razvilo v zanesljivega dobavitelja energijskih sistemov, ki žanje uspehe po vsem svetu. Od Kitajske do Združenih držav, Monaca do Stavanger-ja, od Amsterdama do Santos Brasilia.
Produktna linija WhisperPower izdelkov se deli na produkte, ki so namenjeni uporabi v industriji kot tudi v pomorstvu, tako za profesionalno kot rekreativno uporabo. WhisperPower ponuja superiorno izbiro naprednih visoko-tehnoloških izdelkov, ki zadovoljujejo najvišje standarde. Od generatorjev s kapaciteto od 3,5 kVa do 200 kVa in ustreznih komponent za sisteme po meri do inovativnih “All-In-One” gensetov.
WhisperPower ponuja vse kar potrebujete za učinkovite, čiste in izjemno tihe energijske sisteme. Njihov moto je: Pametne energijske rešitve v vsakem pogledu.

GENERATORJI HIGH RPM

Super Compact – SC Serija – 3000/3600 obratov na minuto

WhisperPower generatorji Super Compact SC serije so izredno kompaktni in tihi. Število obratov pri teh generatorjih je dva krat večje kot pri generatorjih z nižjimi obrati (1500/1800 obratov) in ponujajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Ti generatorji se uporabljajo v primerih kjer sta pomembna dejavnika teža in velikost.

  • Nazivne moči od 3kVa – 11kVa
  • Konfiguracija izhodne napetosti: 120-240VAC – 60 Hz in 230VAC – 50Hz

Vsi WhisperPower generatorski sistemi so opremljeni z napredno kontrolno enoto: DDC – Digital Diesel Control, opremljena z barvnim zaslonom na dotik na kateri so prikazani vsi pomembni parametri sistema vključno z opcijo Avtomatski start/stop. WhisperPower kontrolne enote na dotik se lahko uporabljajo tudi za druge namene, ki niso povezani z električnimi sistemi. . Ponujamo tudi vse rezervne dele brez izjeme.

GENERATORJI LOW RPM

Super Quiet – SQ serija – 1500/1800 obratov/minuto

Generatorji v tej seriji so na voljo v obsegu od 5 kWA do 30 kWA. Vsi generatorji so že standardno opremljeni z robustno zvočno zaščito. Prav tako so na voljo brez zvočne zaščite. Le te najdete pod oznako SQ -BL.

  • Razpon od 5 Kva – 30 Kva
  • Konfiguracija izhodne napetosti: 120-240VAC – 60Hz, 230VAC – 50H in 3 x 400VAC

Vsi WhisperPower generatorski sistemi so opremljeni z napredno kontrolno enoto: DDC – Digital Diesel Control, opremljena z barvnim zaslonom na dotik na kateri so prikazani vsi pomembni parametri sistema vključno z opcijo Avtomatski start/stop. WhisperPower kontrolne enote na dotik se lahko uporabljajo tudi za druge namene, ki niso povezani z električnimi sistemi. Ponujamo tudi vse rezervne dele brez izjeme.

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje