Polnilci

Poglavitni namen baterijskih polnilcev je polnjenje baterij v času, ko je polnilec priklopljen na električno omrežje (shore).

WhisperPower baterijski polnilci pretvarjajo kakršnokoli izmenično (AC) napetost ali frekvenco v primerno 12, 24 ali 48 V enosmerno (DC) napetost. Z uporabo WhisperPower baterijskih polnilcev ste si zagotovili HITRO in KVALITETNO polnjenje vaših baterij. Rezultat tega je daljša življenska doba vaših baterij.
Linija WhisperPower polnilcev se prične z vstopnimi modeli nižje moči – HANDY, nadaljuje s profesionalno serijo SUPREME in za piko na i še Heavy Duty serijo DC POWERCUBE.

Linija WP HANDY

Izdelki linije HANDY so primerni za rekreativno in pol-profesionalno uporabo. So enostavni za uporabo, opremljeni so z LED zaslonom in elektroniko, ki omogoča izbiro vrste baterije katero polnite in enostavno programiranje polnilca. Izdelki linije HANDY so izredno kompaktni baterijski polnilci. Uporabljajo se lahko v zahtevnih vremenskih pogojih. Ponašajo se s certifikatom o tesnenju: IP 65). Narejeni so za hitro in popolno polnjenje AGM, GEL in mokrih baterij.

Linija SUPREME

Izdelki linije SUPREME so primerni za vse vrste baterij, ne glede na vhodno napetost. Popolnoma avtomatski polnilni proces omogoča neprekinjeno delovanje. V praksi to pomeni, da polnilca ni več potrebno odklapljati, ko so baterije napolnjene, saj je celoten postopek avtomatiziran. Polnilci serije SUPREME so opremljeni s tremi izhodi. 3-stopenjski način polnjenja je pri tej seriji standard. Kot tudi temperaturni senzor, ki je del kompleta.

DC POWER CUBE

DC POWER CUBE so visoko zmogljive naprave za profesionalno uporabo. Ta linija je zasnovana za Heavy Duty uporabo in je na voljo v dveh različicah.
Kot integralni del Genverter DC dizelskih baterijskih polnilcev. Baterije se polnijo, ko je Genverter priklopljen na omrežno napetost na kopnem (shore) ali pa v primeru, ko dizelski motor obratuje ali
kot samostojni visoko zmogljivi 3-stopenjski polnilec, priključen na omrežno napetost (shore) in/ali AC generator (generator na izmenično napetost).

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje