Žari in kuhalne plošče Kenyon

Kenyon International Inc. je vodilni proizvajalec v Severni Ameriki za steklokeramične plošče z dvemi gorilnimi elementi in visoko kakovostne električne žare iz nerjavečega jekla. Združuje izjemno kvaliteto z unikatnim dizajnom in najnovejšo tehnologijo kuhanja.

Frontier

Žar Frontier je poleg Floridiana eden najbolje prodajanih žarov proizvajalca Kenyon. Zaznamuje ga kvaliteten dvojni pokrov, ki zadržuje notri toploto, hkrati pa preprečuje, da bi se zunanji del pokrova preveč segrel.

Samo ogrodje žara Frontier je narejeno iz kvalitetnega Inoxa, s steklokeramičnim kontrolnim panelom. Žar plošča je premazana z najboljšimi premazi proti sprijemanju in s tem zagotavlja kar najdaljšo življenjsko dobo.

Vsi uživamo v kuhanju, nihče pa ne mara čiščenja, ki pride za tem. Zato je žar Frontier, kot vsi Kenyon žari izredno enostaven za čiščenje. Pokrov, žar plošča in pladenj za odvečno tekočino lahko operete kar v pomivalnem stroju.

Večina žarov ima tako imenovane vroče in mrzle cone. Kenyon žari zagotavljajo enakomerno temperaturo po celotni žar plošči, kar pomeni, da lahko pečete na vseh 1000cm2 plošče. Ker deluje brez dima in iskric, je primeren tako za zunanjo, kot za notranjo uporabo.

Izbirate lahko med vgradno in prenosno različico.

Floridian

Žar Floridian je poleg Frontierja eden najbolje prodajanih žarov proizvajalca Kenyon. Zaznamuje ga ovalen dvojni pokrov, ki zadržuje notri toploto, hkrati pa preprečuje, da bi se zunanji del pokrova preveč segrel.

Samo ogrodje žara Floridian je narejeno iz kvalitetnega Inoxa, s steklokeramičnim kontrolnim panelom. Žar plošča je premazana z najboljšimi premazi proti sprijemanju in s tem zagotavlja kar najdaljšo življenjsko dobo.

Vsi uživamo v kuhanju, nihče pa ne mara čiščenja, ki pride za tem. Zato je žar Floridian, kot vsi Kenyon žari izredno enostaven za čiščenje. Pokrov, žar plošča in pladenj za odvečno tekočino lahko operete kar v pomivalnem stroju.

Večina žarov ima tako imenovane vroče in mrzle cone. Kenyon žari zagotavljajo enakomerno temperaturo po celotni žar plošči, kar pomeni, da lahko pečete na vseh 1000cm2 plošče. Ker deluje brez dima in iskric, je primeren tako za zunanjo, kot za notranjo uporabo.

Izbirate lahko med vgradno in prenosno različico.

Texan

Texan je vodilni med Kenyon žari. Od vseh ostalih se razlikuje predvsem po velikosti. Za razliko od drugih ima dvakratno površino za pečenje, z velikim dvojnim Inox pokrovom, ki se lahko dvigne v celoti, ali pa enostavno vsaka polovica posebej. Sam pokrov je dizajniran na tak način, da ohranja toploto znotraj, medtem ko se zunanja stran pokrova ne pretirano segreje.

Ena največjih prednosti žara Texan je to, da ima dva ločena grelnika, z dvemi ločenimi kontrolnimi paneli, kar nam omogoča bolj precizno pečenje, sploh kadar pečemo raznoliko hrano hkrati. Ker deluje brez dima in iskric, je primeren tako za zunanjo, kot za notranjo uporabo.

Kot je značilno za Kenyon žare, se tudi pri Texanu žar plošče segrejejo enakomerno po celotni površini (2000cm2), kar pomeni, da nima tako imenovanih vročih in mrzlih con. Po končani uporabi se lahko pokrov, žar plošča in pladenj za odvečno tekočino enostavno pomije v pomivalnem stroju.

Revolution

Kot že samo ime pove, prinaša žar Revolution revolucijo na področju griljenja. Poslovite se od starih načinov griljenja z ogljem in plinom in uživajte v najbolj varni obliki griljenja.

Ogrodje iz najboljšega Inoxa, žar plošča premezana z najboljšimi premazi proti sprijemanju, kompaktno ogrodje in pečenje brez dima in iskrenja ga naredijo odličnega za zunanjo kot notranjo uporabo.

Kot je značilno za Kenyon žare, se tudi pri Revolutionu žar plošča segrejeje enakomerno po celotni površini (1000cm2), kar pomeni, da nima tako imenovanih vročih in mrzlih con. Po končani uporabi se lahko pokrov, žar plošča in pladenj za odvečno tekočino enostavno pomije v pomivalnem stroju.

Samo dejstvo, da je prenosen in cenovno ugoden je samo še pika na i.

Lite-Touch Q® Cortez 2 Burner

Kuhalna plošča Lite-Touch Q Cortez 2 Burner, je kot že samo ime pove, plošča z dvemi gorilniki. Ker pride v vodoravni in navpični izvedbi, se lahko prilagodi vsem vrstam kuhinj.

Kot je značilno za Kenyon, jo zaznamuje najboljše razmerje med estetskim izgledom in kvaliteto. Poleg tega pa jo odlikuje tudi enostavnost – samo pritisnite gumb ON/OFF in nastavite željeno temperaturo kuhanja.

Blue Steel 2 Burner with PUPS™

Kenyonova Blue Steel serija z PUPS je posebej primerna za kuhanje med vožnjo oziroma plovbo. Prinaša vse kuhalne sposobnosti Blue Steel kuhalnih plošč z dodanim patentom PUPS, ki drži vašo posodo na mestu.                                                                                                              
Enostavno pritisnite na PUPS in spustite in bo vem skočil zatič, ki drži vašo posodo na mestu. Po končani uporabi enostavno še enkrat pritisnete na PUPS, da ga vrnete v prvotno pozicijo.

01/ 42 33 540
info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje