LED razsvetljava

Podjetje HELLA je bilo ustanovljeno davnega leta 1925 v kraju Lippstadt v Nemčiji. Z leti se je podjetje širilo in nekatere oddelke preselilo na druge celine. Med drugim so ustanovili divizijo HELLA MARINE katere sedež je v Auckland-u na Novi Zelandiji. Nova Zelandija je dežela z bogato pomorsko zgodovino in uspešno navtično industrijo. Po več desetletnih izkušnjah strokovnjaki zaposleni na HELLA MARINE še vedno orjejo ledino v zasnovi in proizvodnji LED svetil za potrebe navtične industrije. HELLA MARINE izdelki so zasnovani na način: ”vgradi in pozabi”. Celostni razvoj, inovativnost in uporaba visoko kvalitetnih materialov omogoča uporabo HELLA MARINE izdelkov v ekstremnih pogojih.

Danes je HELLA MARINE globalno prepoznavna blagovna znamka na področju navtične industrije, ki je na voljo v več kot 60 državah sveta. Za področje Slovenije je uradni zastopnik naše podjetje.
Nudimo vam celoten program navtične opreme za potrebe vašega plovila tako iz zaloge kot tudi po naročilu. Z obzirom na to, da je program HELLA MARINE precej obsežen ga na naših spletnih straneh ne bomo predstavljali v detajle. Vabimo vas, da si prenesete katalog izdelkov s povezave spodaj.

HELLA MARINE izdelki so proizvedeni in zasnovani po najvišjih standardih. Da bi zagotovili najvišjo kakovost HELLA MARINE izdelkov so le ti testirani v neodvisnih mednarodnih organizacijah, ki zagotavljajo te standarde. Za referenco so tukaj navedeni najbolj pogosti certifikati in dovoljenja:

Za kakršnokoli pomoč pri izbiri izdelkov ali naročilo vas prosimo, da nas pokličete na telefon: 01 4233 540 ali nam pošljete sporočilo na elektronski naslov: info@stal.si.

Vas zanima hišna ali industrijska razsvetljava? Obrnite se na nas, z veseljem vam bomo pomagali.

Preberite več o hišni in industrijski razsvetljavi tukaj!

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje