Blue sea sistemi

Izdelke podjetja Blue Sea Systems najdemo tako na področju navtične kot tudi avtomobilske industrije. Njihova paleta izdelkov je zelo široka. Obsega: baterijske polnilce, inverterje, Heavy Duty stikala in stikalne plošče, konektorje, izolatorje, napajalne distribucijske panele in še več.

Blue Sea System je prejemnik ISO9001-2008 standarda. Proizvodnja in testiranje izdelkov podleže mednarodnim standardom.
Na svoji spletni strani Blue Sea System nudi vse informacije o izdelkih, orodjih in tehnični dokumentaciji.

Z ozirom na to, da je paleta izdelkov BLUE SEA SYSTEMS zelo široka na tej spletni strani ne bomo objavljali vseh izdelkov. Iz tega razloga vas vabimo, da si prenesete splošni katalog BLUE SEA SYSTEM s spodnje povezave:

Za prenos kataloga POWER PRODUCTS pa izberite spodnjo povezavo:

Podjetje STAL mar d.o.o. je uradni distributer blagovne znamke BLUE SEA SYSTEMS za področje Republike Slovenije. Strankam nudimo celovito podporo in dobavo blaga po predhodnem dogovoru.
Na področju BLUE SEA SYSTEMS izdelkov si želimo sodelovanja z proizvajalci plovil, proizvajalci reševalnih in gasilskih, policijskih, vojaških in drugih vozil ali plovil za posebne namene.

Za povpraševanja, naročila ali druga vprašanja nas lahko pokličete na telefon: 01/ 4233 540 ali pišete na elektronski naslov: info@stal.si.

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje