Priključni kabli

Podjetje Glendinning je nastalo kot zamisel Hylandsa »Glen« Glendinninga, ki je med leti 1953 in 1971 sodeloval z več pomorskimi industrijami. Prepričan je bil, da zna zasnovati in izdelati bolj vzdržljiv dvomotorni sinhronizator, od tistega, ki je bil trenutno na trgu. Svoj prvi avtomatski sinhronizator prodal leta 1972. Z leti se je proizvodna linija, poleg ladijskega, razširila še na druge trge – rekreacijska vozila, terenska vozila, kmetijska vozila in dirke so le nekateri od trgov na katerih deluje podjetje Glendinning. Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

CABLEMASTER sistem za ravnanje in shranjevanje napajalnih kablov je zasnovan za kable poljubnih velikosti (kateri koli kabel z zunanjim premerom od 12 do 70 mm), moči (kateri koli kabel, ki prenaša tok med 10 in 300A) in poljubne dolžine.

 

SERIJA CM

Transport električnega kabla (ven/noter) poteka preko DC/DC motorja. Električni kabel je priključen direktno na napajalno ploščo (brez drsnih obročev). Dolžina kabla ni omejena (odvisno od prostora kjer je kabel shranjen). Napajalni kabel lahko opremimo s poljubnimi priključki.

SERIJA CR

Običajna konfiguracija bobna na katerem je navit električni kabel. Motorizirana vleka kabla v smeri – noter. Vleka električnega kabla je mogoča le ročno.Posebno zasnovan mehanizem omogoča lahko vleko. Primerna Amperaža električnega kabla je lahko med 16A in 63A, z do 4 električnimi vodniki na kabel. Dolžina kabla je lahko največ 22 m.