Priključni kabli

Podjetje Glendinning je nastalo kot zamisel Hylandsa »Glen« Glendinninga, ki je med leti 1953 in 1971 sodeloval z več pomorskimi industrijami. Prepričan je bil, da zna zasnovati in izdelati bolj vzdržljiv dvomotorni sinhronizator, od tistega, ki je bil trenutno na trgu. Svoj prvi avtomatski sinhronizator prodal leta 1972. Z leti se je proizvodna linija, poleg ladijskega, razširila še na druge trge – rekreacijska vozila, terenska vozila, kmetijska vozila in dirke so le nekateri od trgov na katerih deluje podjetje Glendinning. Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

CABLEMASTER sistem za ravnanje in shranjevanje napajalnih kablov je zasnovan za kable poljubnih velikosti (kateri koli kabel z zunanjim premerom od 12 do 70 mm), moči (kateri koli kabel, ki prenaša tok med 10 in 300A) in poljubne dolžine.

 

SERIJA CM

Motorizirano krajšanje in podaljševanje prenosnega napajalnega kabla, ki je neposredno priključen na napajalno ploščo (brez drsnih obročkov), neomejena dolžina ter poljubno število in vrsto vodnikov.

SERIJA SR

Monokristalne celice z visokim izkoristkom so obdane z dvema patentiranima kovinskima mrežicama. Kovinska mreža na sprednji strani celice je posebej zasnovana tako, da maksimalno poveča zbiranje toka. Na zadnji strani celice druga mreža zagotavlja izjemno odpornost proti razpokam in prekomernemu upogibanju. Mrežici v bistvu tvorita dvojni ščit, ki deluje kot prevodna ojačitev sončne celice. Vgrajena je izjemna toleranca za razpoke in upogibe, kar zagotavlja visoko učinkovitost in neprekosljivo trajnost. Ta serija celic ima najdaljšo življenjsko dobo.