Soglasje

S 25. majem je začela veljati nova evropska uredba GDPR, ki ureja zbiranje, uporabo in hrambo vaših osebnih podatkov. V podjetju STAL mar d.o.o. spoštujemo zakonodajo ter vaše pravice in osebne podatke, zato vas prosimo za soglasje, da vas lahko v prihodnosti obveščamo o vseh naših akcijah in enkrat mesečno tudi o drugih zanimivih vsebinah. Seveda se boste lahko kadarkoli preprosto tudi odjavili s seznama prejemnikov naših e-obvestil.

S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da po elektronski pošti do morebitnega preklica sprejemate naša tržna obvestila (od STAL mar d.o.o.). Za namen obveščanja z e-pošto hranimo vaš elektronski naslov in ime in priimek. Kadarkoli lahko zahtevate vpogled, popravek ali popoln izbris svojih podatkov oziroma prekličete to soglasje.

Ali nam dovolite, da spremljamo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih? Trudimo se pošiljati čim bolj kakovostno in za prejemnike zanimivo vsebino, zato želimo meriti odzive na poslana sporočila. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila.