O nas

Za nekatere najlepši dan in začetek novega življenjskega poglavja se začne z nakupom lastnega plovila. Kmalu za tem se vprašamo, kje kupiti vso opremo, ki ni bila del paketa ali je nismo kupili kot dodatno opremo a smo spoznali, da jo še kako potrebujemo; kajti svoje sanje želimo opremiti po svoji lastni izbiri in/ali zmožnostih.

S široko ponudbo raznolike opreme in nasveti vam lahko pomagamo v našem podjetju.

Podjetje Stal Elektronik ali po novem STAL mar, je bilo ustanovljeno leta 1991 in se je v zgodnjih začetkih ukvarjalo z dobavo in montažo varnostne ter dodatne opreme za avtomobilski sektor. V letu 2000 je bil osnovni dejavnosti dodan segment opreme plovil in kasneje še zastopstva za plovila.
Na plovilih si ne moremo več predstavljati življenja brez številnih izdelkov s področja elektronike in elektrotehnike. Spremljanje dogajanja na plovilih je tesno povezano z izdelki, brez katerih danes plovba ne bi bila tako preprosta in udobna. Tukaj imamo v mislih poleg same plovbe in stabilnosti vožnje tudi komunikacijo, varnostne naprave, navigacijske sisteme, navtično razsvetljavo, routerje, nadzor spremenljivk na plovilu (gorivo, temperature, voda …), NMEA2000 omrežja in še veliko več.

Pri STAL-u znamo prisluhniti vašim željam in potrebam, ne oklevajte obrnite se na nas!

[show-logos orderby='none' category='0' activeurl='new' style='normal' interface='hcarousel' tooltip='false' description='false' limit='0' filter='false' ]

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje