O nas

Ali svoj prosti čas in dopust radi preživljate avanturistično? Ste ljubitelj morja ali hišk na štirih kolesih? Če je vaš odgovor pritrdilen, ste na pravi strani.

O NAS

Ali svoj prosti čas in dopust radi preživljate avanturistično? Ste ljubitelj morja ali hišk na štirih kolesih? Če je vaš odgovor pritrdilen, ste na pravi strani.

S svojim znanjem vam bomo priskočili na pomoč pri nakupu lastnega plovila ali vam svetovali katero opremo za brezskrben dopust potrebujete. Poleg tega vam bomo pomagali pri izbiri prave opreme za nadgradnjo vašega avtodoma.

Ponosni smo, da na enem mestu ponujamo široko paleto opreme za plovila in avtodome ter na to, da se naše številne stranke z veseljem vračajo k nam.

Podjetje Stal Mar je bilo ustanovljeno že leta 1991. V zgodnjih začetkih smo se ukvarjali z dobavo in montažo varnostne ter dodatne opreme za avtomobilski sektor. V letu 2000 smo osnovni dejavnosti dodali segment opreme plovil in kasneje še zastopstvo za plovila. Ker smo po duši avanturisti in iščemo vedno nove izzive, smo se leta 2017 usmerili v prodajo opreme za avtodome ter montažo in izboljšavo le-te.

Na plovilih in v avtodomih si življenja ne moremo predstavljati brez opreme s področja elektronike in elektrotehnike. Z vse večjo željo po udobju, brezskrbnosti in nadzorom nad plovilom ali avtodomom je tehnologija na tem področju dosegla velik skok. Našim strankam zagotavljamo najvišjo kakovost in rešitve za njihove potrebe, zato smo zelo skrbno izbrali naše dobavitelje, ki jim zaupamo.

V podjetju Stal Mar znamo prisluhniti vašim željam in potrebam. Ne oklevajte! Pokličite nas ali nas obiščite. Z veseljem vam bomo pomagali!