Hladilniki

Italijansko podjetje Vitrifrigo je del skupine VAG (Vitri Alcesste Group), mednarodnega koncerna v sektorju industrijskega hlajenja. Na trgu industrijskih hladilnih sistemov so prisotni že zelo dolgo. Vsi njihovi izdelki, od zasnove pa do končnega produkta, se izdelujejo v Italiji. Politika podjetja temelji na nenehnem razvoju in nadgradnji izdelkov na področju oblikovanja, kakovosti, praktične uporabe in dolge življenjske dobe. Izdelke Vitrifrigo lahko označimo kot kombinacijo najnovejše tehnologije, elegance ter modernega stila. Uradni zastopnik za Slovenijo je naše podjetje.

HLADILNIKI

V ponudbi imamo široko paleto različnih hladilnikov, ki lahko izpolnijo različne zahteve glede prostora in zmogljivosti. Ergonomični, tihi in varni zagotavljajo najboljše hlajenje v avtodomu. Nov sistem zapiranja »Airlock« zagotavlja, da se vrata hladilnika ne morejo odpreti sama. Lahko se odpirajo levo ali desno stran. »Airlock« sistem omogoča, da pustimo vrata v času nedelovanja priprta, kar prepreči nastanek neprijetnih vonjav. Notranja LED osvetlitev hladilnika zagotavlja minimalno porabo energije.

SPECIAL INSTALLATIONS

Serija »Special Installations« je zasnovana za kompaktne prostore in ponuja dva nova modela D20A ter D30A (s predalnimi hladilniki/zamrzovalniki), ki predstavljata revolucionarno inovacijo tako z vidika estetike kot z vidika tehnologije. Dodatne prednosti te serije so, da se hlad ne razprši niti pri številnih odpiranjih čez dan, zavzema omejen prostor hkrati pa ohranja odlično uporabnost. Modela BRK35 in C47 CHR sta opremljena s praktično odstranljivo posodo.

OUTBACK

Outback je vrhunska linija, izdelana izključno iz najboljšega nerjavečega jekla,
opremljena z novim sistemom Steelock za odpiranje in zapiranje ter prezračevanje v času neuporabe. To so zanesljivi, visokokakovostni in zmogljivi izdelki, ki omogočajo udobje kot doma. 

PRENOSNE HLADILNE/ZAMRZOVALNE SKRINJE

Prenosne hladilne ali zamrzovalne skrinje zagotavljajo enostavno prenosljivost, imajo majhno porabo, hitro dosežejo željeno temperaturo in so izredno tihe. S prostornino od 16 do 65 litrov so dobra alternativa običajnim hladilnikom oz. zamrzovalnikom.

3-WAYS

Serija večnamenskih hladilnikov/zamrzovalnikov je zasnovana tako, da zagotavlja dolgo obdobje popolne avtonomije. Napaja se s plinom (LPG) ali elektriko (230V). Med potovanjem se delovanje lahko ročno preklopi na 12V, ki črpa energijo iz alternatorja motorja ali iz fotovoltaičnega sistema, nameščenega na strehi vozila.