Radio in akustika

Italijanski Hertz Marine Audio, ponuja vrsto zvočnikov, nizkotonskih zvočnikov, ojačevalnikov in kontrolnih enot.

Hertz Marine je narejen za morska okolja in ima prednosti, kot so odpornost na vodni curek, na vibracije, UV toplotni šok, na vlago in korozijo. Izdelki Hertz so narejeni posebej za zvočno spremljavo vaših dogodivščin na vodi.

RADIJSKE ENOTE

Uporabniku prijazne in zasnovane za zabavo na vodi, Hertz marine kontrolne enote so vedno berljive in vključujejo visokokakovostne stereo izhode, kar olajša nadzor vašega najljubšega seznama predvajanja.

MARINE ZVOČNIKI

Prinesite zvočno izkušnjo na krov za vašo naslednjo avanturo s čolnom. Hertz zvočniki, zasnovani za dolgotrajnost, imajo široko paleto rešetk, barv in velikosti, ki dopolnjujejo vrsto stilov plovil.

Nenazadnje bodo nizkotonci Hertz Marine prinesli nizke tone z izjemno močjo, da bo vaš zvok oživel.

RADIO STOLPI

Tako športni kot zmogljivi Hertz Marine radio stolpi, bodo razsvetlili vaše zabave, ustvarili impresivno podroben visokozmogljiv zvok in ekskluzivno izkušnjo barvne osvetlitve, zaradi česar bo le ta posebna.

OJAČEVALCI

Ojačevalniki Hertz Marine so narejeni tako, da prenesejo težke pomorske razmere na krovu in zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka tudi pri najzahtevnejši namestitvi, zahvaljujoč vgrajenemu DSP-ju in neprimerljivemu razmerju med močjo in velikostjo.

SUBWOOFERJI

Subwooferji HMS, so na voljo z možnostjo športne ali pomorske rešetke. Zasnovani so za namestitev brez potrebe po posebnem ohišju.

PRELISTAJTE KATALOG