Brezžično daljinsko upravljanje

Belgijsko podjetje Dockmate posluje od leta 2012. Predstavlja novo generacijo sistemov za brezžično daljinsko upravljanje. Programska oprema CockControl ponuja vrhunsko prilagodljivost daljinskega upravljanja – prilagoditev zmogljivostim plovila ter željam uporabnika. Dockmate se lahko neposredno poveže v omrežje CAM vodil s produkti podjetij VETUS in Glendinning. Skupaj z omenjenima podjetjema ima Dockmate demo čoln, ki ga je možno videti in preizkusiti na različnih sejmih. Dockmate zagotavlja napredno in varno tehnologijo, prilagodljivo programsko opremo ter daljinsko upravljanje. Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

DOCKMATE TWIST

Sistem je mogoče popolnoma prilagoditi tako, da združuje nadzor motorja in potisnega pogona v eni krmilni ročici. Proporcionalna 3 osna krmilna palica lahko zagotavlja popoln nadzor hitrosti motorja in potiskov čolna. S Twistom lahko upravljamo tudi hupo ter enega ali dva vitla. Oddajnik Twist se lahko uporablja kot daljinski upravljalnik ali kot fiksna krmilna palica. Je vodoodporen in plava na površini vode.

DOCKMATE TWIN

Možnost upravljanja plovila s kateregakoli mesta na krovu. Možno upravljanje dveh motorjev, premičnega potisnika, krmnega potisnika, enega ali dveh sidrnih vitel ter hupo.

DOCKMATE SINGLE

Možnost upravljanja plovila s kateregakoli mesta na krovu. Možno upravljanje motorja, premičnega potiska, enega ali dveh sidrnih vitel in hupo.

DOCKMATE VECTOR

Če imate plovilo z Volvo Penta IPS ali Zeus Pod Drive sistemom je Dockmate Vector prava izbira za vas. Oddajnik ponuja brezžično razširitev krmilne palice čolna s popolnoma enakim občutkom in odzivnim časom. Upravlja sisteme za dinamično določanje položaja (Dynamic Positioning Systems – DPS). Uporaba oddajnika je mogoča tudi na krmilni palici Volvo Penta za Aquamatic Sterndrives/ za vgrajene motorje Aquamatic Sterndrive in gredi. Je vodoodporen in plava na površini vode.

DOCKMATE RED

Razvit kot cenovno ugodna rešitev za plovila z najpogostejšimi analognimi krmilniki (motor in krmilniki). Model RED je na voljo kot SINGLE+ in TWIN+ (ne kot TWIST ali VECTOR). Posebne funkcije, kot so npr. Throttle+, SoftDocking, Engine Trick na tem modelu niso na voljo. Model RED je vnaprej konfiguriran z analognimi moduli motorja v prostem teku in moduli za vklop/izklop potisnih modulov.

PRELISTAJTE KATALOG