Serije hladilnikov

Italijansko podjetje Vitrifrigo je del skupine VAG (Vitri Alcesste Group), mednarodnega koncerna v sektorju industrijskega hlajenja. Na trgu industrijskih hladilnih sistemov so prisotni že zelo dolgo. Vsi njihovi izdelki, od zasnove pa do končnega produkta, se izdelujejo v Italiji. Politika podjetja temelji na nenehnem razvoju in nadgradnji izdelkov na področju oblikovanja, kakovosti, praktične uporabe in dolge življenjske dobe. Izdelke Vitrifrigo lahko označimo kot kombinacijo najnovejše tehnologije, elegance ter modernega stila. Uradni zastopnik za Slovenijo je naše podjetje.

SERIJA DRW

Serija DRW ponuja tri izdelke “vse v enem”: kadarkoli lahko nastavite želeno temperaturo (hladilnik ali zamrzovalnik) z digitalnim termostatom z zaslonom na dotik najnovejše generacije. Široki predali z mehkim zapiranjem in no-frost tehnologija.

SERIJA DW OCX2

Serija DW OCX2 omogoča natančno uravnavanje temperature s pomočjo digitalnega termostata in ponuja tri različice: samo hladilnik, hladilnik in zamrzovalnikom ali hladilnik in ledomat. Vsi izdelki serije OCX2 so izdelani iz najboljšega nerjavečega jekla in so opremljeni z novim sistemom Steelock za odpiranje, zapiranje in prezračevanje v času neuporabe.

SERIJA OCX2

Serija OCX2 iz nerjavečega jekla je opremljena z mehanskim termostatom in ponuja enako zmogljivost kot serija Chromelock. Dopolnjujeta jo dva nova hladilno-zamrzovalna aparata CFR in ledomat v različici OCX2 z napajanjem 230 V, ki v 24 urah proizvede 8 kg ledu ali napajanjem 12 V, ki v 24 urah proizvede 4 kg ledu.

SERIJA AIRLOCK + CHROMELOCK

»CHROMELOCK« je nova serija hladilnikov in zamrzovalnikov. Vrata so bila preoblikovana tako z estetskega kot s funkcionalnega vidika. Nova vrata z enakimi dimenzijami kot pri prejšnji seriji “AIRLOCK” so lažja, trdnejša in jih je mogoče hitro in enostavno prilagoditi z uporabo zaključnih plošč debeline od 0,8 do 3,0 mm. Na voljo so v dveh različicah: v matirani črni barvi ali v sijajnem sivem laminatu z bisernim učinkom. Nov ročaj CHROMELOCK je metaliziran in preizkušen za več kot 150.000 ciklov odpiranj/zapiranj ter vključuje “vent položaj”, ki omogoča, da so vrata v rahlo odprtem položaju v času neuporabe hladilnika oz. zamrzovalnika. Serija je namenjena vsem potrebam in vsaki vrsti plovila: hladilnik z zamrzovalnikom, samo hladilnik z odpiranjem vrat ali predalov ter možnost izbire zunanje ali notranje hladilne enote.

Serija “AIRLOCK” je razpoložljiva v celoti, serija »CHROMELOCK« pa se nenehno posodablja in je portebno preveriti kateri modeli so že na voljo.

SERIJA TOP LOADING

Serija »Top Loading« so vgradni hladilniki/zamrzovalniki z zgornjo odprtino in jih je mogoče namestiti v omejenih prostorih. Ponujajo odlično zmogljivost tudi pri ekstremnih temperaturah, zaradi nizke porabe energije so še posebej primerni za delovanje na sončno energijo.

SERIJA HOME COMFORT

Kombinirani hladilniki z zamrzovalno enoto, z enojnimi in dvojnimi vrati, rešujejo vse potrebe po velikih hladilnih prostorih na krovu. Idealni so za vse, ki iščejo praktičnost, funkcionalnost in udobje domačega hladilnika.