Ladijski mostički in lestve

Opacmare se ukvarja s proizvodnjo standardiziranih in personaliziranih ladijskih mostičkov, lestev ter dvižnih sistemov in vrat ter oken za jahte in super jahte. Vsak izdelek je preverjen in testiran med izdelavo in med dostavo. Vse funkcionalne in estetske lastnosti so zabeležene na kontrolnih točkah v skladu s certifikacijskimi organi – ABS, Bureau Veritas, Lloyds in RINA (leta 2000 certifikat RINA UNI EN ISO 900:2000 in leta 2007 certifikat RINA UNI EN ISO 14001:2004). Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

MOSTIČKI IN LESTVE

Standardizirani ali popolnoma po meri narejeni ladijski mostički ter lestve za jahte in super jahte. Ponudba se prilagaja uporabnikom – od preprostih zunanjih pa do velikih zložljivih in vrtljivih prehodov. Za več informacij nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.

DVIŽNI SISTEMI

Različni modeli, velikosti in funkcionalnosti glede na želje uporabnikov. Prav tako so na voljo sistemi za namestitev tenderja na krmno ploščad. Za več informacij nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.

OKNA IN VRATA

Široka paleta avtomatskih in ročnih oken ter vrat za jahte in super jahte. Zagotavljajo rešitve po meri. Za več informacij nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.

DODATNA OPREMA

Balkoni, sedeži, garaže in tobogani za jahte in super jahte. Za več informacij nam pošljite e-pošto ali nas pokličite.