Shore Power, osvetlitev, hupe, brisalci

Podjetje Marinco je že več kot 40 let vodilni svetovni proizvajalec električnih izdelkov za zahtevna okolja. Ponuja široko paleto visokokakovostnih električnih komponent, od priključkov za napajanje na obali, do izdelkov za pretvorbo in upravljanje energije ter dodatne opreme. Vse komponente Marinco odlikuje robustna, proti koroziji odporna konstrukcija in izpolnjujejo stroge svetovne standarde za plovila, avtodome in industrijo. Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

SHORE POWER

Na voljo vhodi, vtičnice, telefon/TV/internet (vhodi, izhodi, kabli in adapterji za telefon/TV/internetne aplikacije), nastavki, adapterji, vtiči in konektorji, dodatki (vodotesni pokrovčki za konektorje, torbe za organizatorje, sponke za kable in ogrinjala) ter galvanski izolatorji (varni galvanski izolatorji preprečujejo pretok enosmernega toka skozi napajalni kabel na obali).

OSVETLITEV

Na voljo so reflektorji (projiciranje močnega žarka svetlobe na željeno mesto), palubne svetilke (kompaktna montaža in tanke priklopne/razpršilne luči) ter žarnice in LED diode (ponudba različnih LED, flourescenčnih ter halogenskih žarnic).

HUPE

Možnost izbire med zračnimi in električnimi hupami: skrite hupe (pokončna vgradnja ter velika odprtina za večjo glasnost zvoka), trobente (zelo glasna, zunanje vgrajena hupa z zaprtimi zvočnimi enotami) ter kompaktne hupe (priročna velikost, s popolnoma zaprtimi zvočnimi enotami).

BRISALCI

Na voljo so motorji brisalcev (notranja ali zunanja namestitev), metlice brisalcev (različne velikosti, različen stili – ustrezajo vsem modelom ročic), ročice brisalcev (zasnovane za uporabo z motorjem, roke iz težkih komponent) ter kompleti (kompleti za pranje vetrobranskih stekel). Možna uporaba na novih in obstoječih brisalcih.

PRELISTAJTE KATALOG