Žari in kuhalne plošče

Podjetje Kenyon je začelo delovati leta 1931, kot proizvajalec letalskih in pomorskih instrumentov. Z razvojem poslovanja pa so postali vodilni izdelovalec steklokeramičnih kuhalnih plošč za plovila. Izjemna priljubljenost kuhalnih plošč za plovila je privedla do vse večjega povpraševanja po kuhalnih ploščah za dom in druge objekte. Podjetje Kenyon International je danes največji proizvajalec steklokeramičnih kuhalnih plošč in visoko kakovostnih električnih žarov iz nerjavečega jekla v Severni Ameriki. Podjetje združuje izjemno kvaliteto z unikatnim dizajnom in najnovejšo tehnologijo kuhanja. Za Slovenijo je naše podjetje uradni zastopnik.

FRONTIER

Eden bolj prodajanih žarov proizvajalca Kenyon. Opremljen je s kvalitetnim dvojnim pokrovom, ki zadržuje toploto in hkrati preprečuje, da bi se zunanji del pokrova pregrel. Ogrodje je narejeno iz kvalitetnega inoxa, s steklokeramičnim kontrolnim panelom. Žar plošča je premazana s premazom proti sprijemanju, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Temperatura je enakomerno razporejena po celotni žar plošči, kar pomeni, da je možno peči na vseh 1000 cm² (nima mrzlih in vročih con). Čiščenje žara je zelo enostavno – žar ploščo, pokrov ter pladenj za odvečno tekočino enostavno operete v pomivalnem stroju. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo saj ne proizvaja dima in iskric. Izbirate lahko med vgradno in prenosno različico.

FLORIDIAN

Poleg Frontierja je Floridian tudi eden bolj prodajanih žarov proizvajalca Kenyon. Opremljen je z ovalnim dvojim pokrovom, ki zadržuje toploto in hkrati preprečuje, da bi se zunanji del pokrova pregrel. Ogrodje je narejeno iz kvalitetnega inoxa, s steklokeramičnim kontrolnim panelom. Žar plošča je premazana s premazom proti sprijemanju, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Temperatura je enakomerno razporejena po celotni žar plošči, kar pomeni, da je možno peči na vseh 1000 cm² (nima mrzlih in vročih con). Čiščenje žara je zelo enostavno – žar ploščo, pokrov ter pladenj za odvečno tekočino enostavno operete v pomivalnem stroju. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo saj ne proizvaja dima in iskric. Izbirate lahko med vgradno in prenosno različico.

TEXAN

Od ostalih Kenyon žarov se razlikuje po velikosti saj ima dvakratno površino za pečenje. Ima dva ločena grelnika z dvema ločenima kontrolnima paneloma. Prav tako je pokrov mogoče dvigniti v celoti ali ločeno za vsak del žara posebej. Velik inox pokrov zadržuje toploto in hkrati preprečuje, da bi se zunanji del pokrova pregrel. Temperatura je enakomerno razporejena po celotni žar plošči kar pomeni, da je možno peči na vseh 2000 cm² (nima mrzlih in vročih con). Čiščenje žara je zelo enostavno – žar ploščo, pokrov ter pladenj za odvečno tekočino enostavno operete v pomivalnem stroju. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo saj ne proizvaja dima in iskric.

REVOLUTION

Žar je izdelan iz kakovostnega inoxa, plošča pa je premazana s premazom proti sprijemanju, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Temperatura je enakomerno razporejena po celotni žar plošči, kar pomeni, da je možno peči na vseh 1000 cm² (nima mrzlih in vročih con). Čiščenje je zelo enostavno – žar ploščo, pokrov ter pladenj za odvečno tekočino enostavno operete v pomivalnem stroju. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo saj ne proizvaja dima in iskric. Žar je prenosen, kar kar je njegova velika prednost.

LITE-TOUCH Q CORTEZ 2 BURNER

Kuhalna plošča z dvema gorilnikoma, ki se prilagodi vsem vrstam kuhinje saj je možna vodoravna ali navpična vgradnja. Uporaba kuhalne plošče je zelo enostavna.

BLUE STEEL 2 BURNER WITH PUPS

Serija je primerna za kuhanje med plovbo. Ima vse lastnosti Blue Steel kuhalnih plošč in dodan patent PUPS, ki zadrži posodo na mestu (s pritiskom na PUPS izskočijo zatiči, ki posodo pričvrstijo na kuhalno površino).