Chine interceptorji

Chine interceptorji s svojo unikatno obliko in funkcionalnostjo omogočajo še boljšo kontrolo upravljanja plovila tako pri izglisiranju kot med samo plovbo.

Efekt Chine interceptorja (Port ali Starboard) je enak efektu enkrat večjega ravnega interceptorja nameščenega na krmi plovila. Chine interceptorji so še posebej primerni za plovila kjer je prostor za namestitev interceptorjev zaradi postavitve izvenkrmnih motorjev ali sterndrive pogonov omejen.

Intermediate interceptorji

Kjer je prostor med več izvenkrmnimi motorji kratek, je vmesni interceptor zanesljiva alternativa za doseganje dodatnega vzgona in kontrole upravljanja plovila, ki z obstoječimi ravnimi interceptorji brez degradiranje performans propelerja ni mogoča.

Zahvaljujoč posebni obliki plošč, vmesni interceptorji generirajo ožjo sled v vodi, ki ublaži motnje katere proizvaja propeler in tako omogoča namestitev celo med izvenkrmnimi motorji kateri so nameščeni na najnižji možni lokaciji.

Modularni dizajn omogoča graditeljem plovil več izbire pri zasnovi trupa na primer pri večtrupnih barkah (multihulls) ali pri hitrih čolnih (high-speed craft).

Upravljalna enota

V primerih, kjer ste omejeni s prostorom in za namestitev novih instrumentov nimate prostora uporabite za montažo priložen nosilec.

Gimbal mount = nosilec omogoča namestitev med kotom 0 in 360 stopinj. Pri montaži uporabite priložen kabel, ki nudi zaščito tudi v primeru namestitve upravljalne enote na prostem.