Sidra Ultra

Vsi vemo kako nadležno je, ko se pri sidranju sidro obrne na glavo. Ravno zato je zelo pomembno, kako je razporejena teža na sidru. Svetovno znana sidra ULTRA se v tem odlično obnesejo. Če se Ultra sidro obrne na glavo, se bo takoj poravnalo nazaj v pravilno lego. Sidra Ultra z odlično razporeditvijo teže in patentirano obliko poskrbijo za maksimalno fukncionalnost ter enostavno in varno sidranje.

Sestavljeni so iz ključnih sestavnih delov: Zaobljena konica napolnjena s svincem, votel vrat sidra za optimalno razporeditev teže, konkavno oblikovano dno za maksimalen oprijem na morsko dno, velika stranska krila da sidro ne popusti ob spremembi smeri vetra ali vodnega toka. Hkrati pa je sidro Ultra zelo enostavno povleči iz vode. Sidra Ultra so primerna za vse tipe bark. V standardnih velikostih se dobijo od 5kg do 200kg, po naročilu pa se dobi tudi do 360kg sidro.

Ultra Flip Swivel

Dvigovanje sidra je lahko kar težko in nevarno opravilo, če se le tega ne lotimo pravilno. Lahko pa si stvar olajšamo z Ultra Flip Swivel, majhnim vrtljivim delom ki pride med verigo in sidro. Njegov unikaten dizajn poskrbi, da vaše plovilo ostane nepoškodovano, hkrati pa zelo poenostavi dvigovanje sidra. Če se sidro pri dvigovanju zasuka, ga Ultra Flip Swivel enostavno obrne v pravilno lego, ko pride do nosilca za sidro. Prav tako kot sidra Ultra, je tudi Ultra Flip Swivel primeren za vse vrste plovil.

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje