Na svetu je veliko vrst ljudi, ki se ukvarjajo z navtiko in je veliko vrst plovil, zatorej je posploševanje kakšen avdio sistem je primeren za katero vrsto plovil odveč. Milo rečeno, izbira pravilnega avdio sistema je odvisna od želja uporabnika, tehničnih in finančnih zmožnosti. Tukaj smo, da vam pomagamo izbrati odličen avdio sistem za dobro ceno.

MediaMaster® 50 – multifunkcijska vodoodporna enota z barvnim LCD zaslonom – 4 x 25 Watt izhodom @ 4  Ohm.

MediaMaster® 50 je visoko-zmogljiva multifunkcijska enota izdelana po najvišjih kvalitetnih standardih in naprednih avdio rešitvah. Namenjen je za uporabo na plovilih, štirikolesnikih in mnogih drugih aplikacijah.

Opremljen z različnimi avdio izvori, MM50 vsebuje digitalni AM/FM radijski sprejemnik, možnost povezave z Bluetooth® enotami, USB enotami ali iPhone® enotami ter analogni AUX vhod, vse zasnovano da zagotavlja neprekinjeno predvajanje vaših najljubših skladb, ne glede nato kako razgibana je vaša vožnja.

Trpežen, vodoodporno (IP66) ohišje z 2.8 palčnim barvnim zaslonom omogoča odlično vidljivost tako sredi dneva ob še tako močnem soncu kot tudi v polmraku ali popolni temi. Uporabnikom bo všeč, čisti uporabniški vmesnik z velikimi črkami in ikonami za lažjo prepoznavo funkcij ter velike, dobro osvetljene tipke.

Vgrajen ojačevalnik brez težav poganja zvočnike moči 100 watts (25W RMS x 4 @ 4 ohms), kakor tudi 6 kanalni avdiofilski predojačevalnik, ki omogoča dve neodvisni coni plus cono za nizkotonec. Vsaka cona omogoča fleksibilne avdio možnosti in upravljanje preko centralne enote ali dodatnega žičnega upravljalnika MMR-40 se lahko priklopite na NMEA omrežje in upravljate enoto preko multifunkcijskih zaslonov proizvajalcev GARMIN, LOWRANCE, RAYMARINE ali SIMRAD.