Jesen in zima je obdobje v katerem večina ljudi ne preživlja časa na svojih plovilih. Izleti na morje niso več tako pogosti, vseeno pa je potrebno plovilo vzdrževati in spremljati skozi vse leto. Da vas ne bo skrbelo kaj se dogaja z vašim plovilom vam svetujemo, da si omislite SENTINEL Boat Monitor, ki omogoča nadzor plovila med vašo odsotnostjo. Stanje na vašem plovilu pa lahko spremljate kar na vašem pametnem telefonu, tablici ali PC-ju.

Sentinel Boat Monitor – je primeren za prav vsako plovilo. Navdušil vas bo z enostavnostjo in preprostim upravljanjem. Za lažje razumevanje si v nadaljevanju tega sporočila poglejte nekaj klasičnih primerov upravljanja s Sentinel Boat Monitorjem.

Nadzor nad akumulatorji: Sentinel meri napetost v vaših baterijskih bankah in vas v primeru padca napetosti pod kritični nivo obvesti z alarmom preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu ali tablici. Za vsako banko baterij si lahko pogledate graf polnjenja in praznjenja kar je še posebej priročno, če imate na plovilu sončne celice.

Bilge črpalke: V primeru vklopa katerekoli bilge črpalke, vas Sentinel na to opozori z alarmom preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu ali tablici. V primeru ponavljanja alarma lahko sklepate, da vam v plovilo vdira voda.
Prisotnost 220 V na plovilu: V trenutku, ko vam je nekdo odklopil ali priklopil shore kabel vas sentinel obvesti z alarmom preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu ali tablici.

Graf polnjenja/praznjenja: Za vsako banko baterij si lahko pogledate graf polnjenja in praznjenja kar je še posebej priročno, če imate na plovilu sončne celice.

Rute: Sentinel poleg vsega že opisanega omogoča tudi prikaz in zgodovino vaših rut. Opravljene rute so prikazane v aplikaciji s pomočjo Google Earth zemljevida. Med ostalimi podatki lahko vidite: največjo hitrost plovbe, povprečno hitrost plovbe, čas plovbe in dolžino poti. Sentinel ponuja tudi funkcijo Geofence, ki vas opozori v primeru, da se je plovilo premaknilo iz določenega mesta obvesti z alarmom preko aplikacije na vašem pametnem telefonu ali tablici.

Podjetje STAL mar d.o.o. je pooblaščeno za prodajo in vgradnjo SENTINEL Boat Monitor naprav. Storitve opravljamo na področju republike Slovenije, Hrvaške ali po dogovoru.

Vabimo vas, da nam pišete na elektronski naslov: info@stal.si ali nas pokličete na telefon: 01/4233 540, z veseljem vam bomo predstavili delovanje SENTINEL Boat Monitorja.

01/ 42 33 540

info@stal.si

Pošljite nam povpraševanje

[wpforms id="94"]