Že več kot tri desetletja je Vitrifrigo vodilni igralec na svetu po proizvodnji hladilnikov in zamrzovalnikov. Stalno vlaganje v razvoj, dizajn, ohranjanje kakovosti in vedno nove uporabniške izkušnje so dejavniki, ki so pripomogli k dejstvu, da je Vitrifrigo vodilni proizvajalec navtične hladilne tehnike na svetu. Ko kupite Vitrifrigo hladilnik/zamrzovalnik dobite za svoj denar stilski dizajn in vrhunsko tehnologijo ter superiorno učinkovitost.

Vgradna ali prostostoječa različica

Vgradna različica
Je opremljena s ”Steellock” ročaji, ki so pomaknjeni v notranjost vrat. Ročaj odlikuje elegantna oblika in perfektna funkcionalnost. Izgled brušenega jekla se elegantno poda k satenasti barvi jeklenih vrat.

Prostostoječa različica Je opremljena z rahlo zaobljenim ročajem v izgledu brušenega nerjavečega jekla, ki se popolnoma ujema s satenasto barvo vrat. ”Pin Lock” in ”Pad Lock” sistem zagotavlja, da se vrata hladilnika ne bodo odprla po pomoti.

Posebnosti

T-LED
Natančna kontrola temperature. LED termostat najvišje kvalitete omogoča maksimalno natančnost izibire temperaturnega področja (razen pri modelih DW51 in DW42).

LEDOMAT
Vsi modeli (razen DW250 in DW100) so lahko opremljeni z internim ledomatom, ki proizvaja klasične ledene kocke v obliki polmeseca.

LED OSVETLITEV
Vsi modeli (razen DW35) so opremljeni z interno LED osvetlitvijo; visoka svetilnost omogoča odlično vidljivost in nizko potrošnjo energije.
Še na voljo pri Vitrifrigu!
Vitrifrigo hladilniki/zamrovalniki so izdelani v večih različicah. Nekateri modeli so na voljo tako v INOX izvedbi, kot tudi v črni ali sivi barvi. Nekateri modeli pa so na voljo le v črni ali sivi barvi. Poleg hladilnikov/zamrzovalnikov, ledomatov izdeluje Vitrifrigo tudi prenosne hladilne torbe v različnih velikostih. Vse to na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Vitrifriga v Sloveniji.