Hladilniki

Italijansko podjetje Vitrifrigo je del skupine VAG (Vitri Alcesste Group), mednarodnega koncerna v sektorju industrijskega hlajenja. Na trgu industrijskih hladilnih sistemov so prisotni že zelo dolgo. Vsi njihovi izdelki, od zasnove pa do končnega produkta, se izdelujejo v Italiji. Politika podjetja temelji na nenehnem razvoju in nadgradnji izdelkov na področju oblikovanja, kakovosti, praktične uporabe in dolge življenjske dobe. Izdelke Vitrifrigo lahko označimo kot kombinacijo najnovejše tehnologije, elegance ter modernega stila. Uradni zastopnik za Slovenijo je naše podjetje.

HLADILNIKI

V ponudbi imamo široko paleto različnih hladilnikov, ki lahko izpolnijo različne zahteve glede prostora in zmogljivosti. Ergonomični, tihi in varni zagotavljajo najboljše hlajenje na plovilu. Nov sistem zapiranja »Airlock« zagotavlja, da se vrata hladilnika ne morejo odpreti sama. Lahko se odpirajo levo ali desno stran. »Airlock« sistem omogoča, da pustimo vrata v času nedelovanja priprta, kar prepreči nastanek neprijetnih vonjav. Notranja LED osvetlitev hladilnika zagotavlja minimalno porabo energije.

ZAMRZOVALNIKI

Pri zamrzovalnikih Vitrifrigo kompresor ni nameščen na sami napravi, temveč je povezan s hladilnimi cevmi dolžine cca 1,2 m. Kompresor se namesti na primerni lokaciji kjer je dovolj prezračevanja. Kompresor se lahko namesti le horizontalno. Zunanji deli zamrzovalnika so iz nerjavečega jekla ali aluminija.

PRENOSNE HLADILNE/ZAMRZOVALNE SKRINJE

Prenosne hladilne ali zamrzovalne skrinje zagotavljajo enostavno prenosljivost, imajo majhno porabo, hitro dosežejo željeno temperaturo in so izredno tihe. S prostornino od 16 do 65 litrov so dobra alternativa običajnim hladilnikom oz. zamrzovalnikom.

VINSKE OMARE

Vinske omare ponujajo možnost hrambe 32, 18 ali 10 steklenic vina na pravi temperaturi, tudi za daljše obdobje.

LEDOMATI

Ledomati so izdelani iz AISI 316 nerjavečega jekla ter na korozijo odpornih materialov, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. So visoko zmogljivi in enostavni za uporabo. Izberete lahko klasično serijo (12V) ali novo serijo OCX2 (230 V).

SPECIAL INSTALLATIONS

Serija »Special Installations« je zasnovana za kompaktne prostore in ponuja dva nova modela D20A ter D30A (s predalnimi hladilniki/zamrzovalniki), ki predstavljata revolucionarno inovacijo tako z vidika estetike kot z vidika tehnologije. Dodatne prednosti te serije so, da se hlad ne razprši niti pri številnih odpiranjih čez dan, zavzema omejen prostor hkrati pa ohranja odlično uporabnost. Modela BRK35 in C47 CHR sta opremljena s praktično odstranljivo posodo.